ACV-dienstencentrum Diksmuide is verhuisd

Op 22 maart opent het nieuwe ACV-dienstencentrum Diksmuide zijn deuren in de Kasteelstraat 4a. Op 20 maart was het oude dienstencentrum in de Koning Albertstraat de laatste keer geopend. 

Het nieuwe ACV-dienstencentrum Diksmuide is modern en functioneel ingedeeld en biedt voldoende loketten en vooral meer ruimte en privacy. Via de werking van het onthaalloket is een vlotte dienstverlening de regel. De openingsuren blijven ongewijzigd tot 16 april, vanaf dan kan je op dinsdag enkel op afspraak in het dienstencentrum terecht. Op donderdag kan wie overdag niet vrij is, het kantoor tot 18u bezoeken.
Op afspraak
Voor vragen die niet over de uitbetaling van werkloosheid gaan (b.v. vragen over vakantie, ontslag, tijdskrediet), … kan je altijd op afspraak terecht in je dienstencentrum naar keuze. Een afspraak kan je boeken via het ACV-contactcenter op het nummer 051 23 58 00 (elke werkdag 8.30u.-17u., op vrijdag tot 12u.). Op dit nummer kan je uiteraard ook met je andere vragen terecht. Je vindt onze dienstverlening eveneens online. Via ‘Mijn ACV’ kan je je eigen dossier raadplegen en aanpassen. Surf naar www.acv-west-vlaanderen.be voor meer informatie over onze dienstverlening. Je vindt er ook een overzicht van onze ACV-brievenbussen terug.
ACV-dienstencentrum Diksmuide, Kasteelstraat 4a, 8600 Diksmuide, 051 23 58 00