Hou je ACV-gegevens up-to-date

Brievenbusactie in West-Vlaanderen - Mis geen belangrijke info ! 
 
De ACV-diensten staan altijd klaar om hun altijd te informeren en te helpen waar nodig en mogelijk. Om je als ACV-lid zo goed mogelijk te kunnen informeren, is het belangrijk dat de gegevens die het ACV over jou heeft correct zijn. 
 
Informatie en bijdrage
Bij belangrijke wijzigingen in je sector, kan de vakbond je dan b.v. heel snel via e-mail op de hoogte houden. Of je krijgt een sms’je als het ACV je syndicale premie stort, of je bijdrage daalt als je voor een langere periode niet aan de slag kan (wegens ziekte b.v.) …
 
Laat het weten!
Om te vermijden dat verkeerde informatie bij je terecht zou komen (of dat de informatie niet bij je terecht zou komen), is het nodig om het ACV op de hoogte te houden wanneer je contactgegevens of situatie of werkgever veranderen. De gegevens die het ACV over je heeft, kan je raadplegen op ‘Mijn ACV’ via www.acv-west-vlaanderen.be. Verhuis je of ben je verhuisd? Heb je een andere telefoon- of GSM-nummer? Wijzigt je e-mailadres? Veranderd van werk? Verwittig je vakbond!
 
Brievenbusactie
Omdat het ACV van sommige leden over onvoldoende gegevens beschikt, trekken bijna overal in de provincie vrijwilligers de straat op om brieven bij die leden te bussen. Krijg je zelf zo’n brief in de bus? Bezorg hem dan terug via een ACV-brievenbus of pas je gegevens online aan.
 
Je gegevens wijzigen? Dat kan:
  • online via Mijn ACV 
  • telefonisch via 051 23 58 00  (elke werkdag 8.30u-17u., op vrijdag tot 12u.)
  • in één van onze dienstencentra (tijdens de openingsuren)
Zo kan het ACV je binnenkort nog beter van dienst zijn!