Wat brengt jouw leven in balans?

Steeds meer werknemers worstelen met de combinatie tussen werk en vrije tijd. Voldoende vrije tijd vinden, quality time hebben is belangrijk… Maar hoe combineer je dat drukke gezinsleven met je drukke job en ook nog wat tijd voor jezelf?
Zowel privé als op het werk is het er niet eenvoudiger op geworden: digitalisering, automatisering, robotisering, … En daarnaast verwacht men dat de moderne werknemer flexibeler is, langer werkt en constant bereikbaar is. Ook privé zijn we tegenwoordig ook allemaal digitaal verbonden met elkaar, wat voor extra druk zorgt.
Prioriteiten!
ACV West-Vlaanderen heeft tussen oktober en december meer dan 3000 mensen bevraagd over hoe zij de ideale combinatie van werk, zorg en vrije tijd zien. Voor 28% was minder werken dé oplossing, 25% zag meer heil in de mogelijkheid om zelf het werk te organiseren. 
Maar wat is jouw oordeel? Wat brengt jouw leven in balans?
Duid onderaan deze pagina telkens aan wat voor jou de meest geschikte oplossing zou zijn.
Wie weet win jij wel een uurtje vrije tijd…
AFTERWORK-EVENT
Op 31 mei organiseren we een avond volledig over dit thema in de Oude Melkerij in Gits (Stationsstraat 143B). Start om 19u. Je bent van harte welkom! Krijg je graag nog een officiële uitnodiging hiervoor in je mailbox?  Laat het ons weten via wvlinbeweging@acv-csc.be.

Jouw mening telt!