Wijzigingen dienstverlening - sluiting kantoor Meulebeke

Sluiting kantoor Meulebeke

ACV West-Vlaanderen hertekent momenteel zijn dienstverlening. Om de kwaliteit ervan op een hoog peil te houden, hebben we ervoor gekozen om grotere kantoren uit te bouwen. Dit heeft als voordeel dat er tijdens de openingsuren gegarandeerd voldoende loketten geopend zijn om de wachttijd kort te houden en dat er ook vaker experten in verschillende thema’s (zoals loopbaandienstverlening of arbeidscontracten) beschikbaar zijn. Het nadeel van deze oefening is dat we ook de beslissing hebben moeten nemen om het ACV-dienstencentrum Meulebeke vanaf 29 mei 2019 definitief te sluiten.
ACV-kantoren Tielt en Waregem
Tot en met dinsdag 28 mei blijft de dienstverlening van het ACV-kantoor Meulebeke ongewijzigd. Vanaf 29 mei is het ACV-dienstencentrum Tielt wellicht de makkelijkste keuze voor de inwoners van Meulebeke en Oostrozebeke. Het ACV-kantoor Waregem is voor de inwoners van Wielsbeke, Ooigem en Sint-Baafs-Vijve het dichtst bij de deur. Uiteraard ben je ook van harte welkom in elk ander ACV-kantoor. Alle gegevens en de openingstijden vind je op deze pagina.
Kom op afspraak
Voor heel wat vragen kon je bij ons al op afspraak terecht. In de meeste ACV-dienstencentra kan je nu ook voor een werkloosheidsdossier op donderdagnamiddag op afspraak terecht. Dit biedt heel wat voordelen: je hebt geen wachttijd en je komt meteen bij de consulent die je dossier behandelt. Bovendien kies je zelf het ACV-dienstencentrum waar je b.v. het makkelijkst of het snelst naartoe kan. Een afspraak maken kan via het onthaalloket van het ACV-kantoor of via het ACV-contactcenter op het nummer 051 23 58 00.
Bel ons
Dit ACV-contactcenter helpt je ook telefonisch verder met je vragen, of verwijst je gericht door naar de juiste persoon. Je kan ACV West-Vlaanderen elke werkdag bellen van 8.30u. tot 17u. (op vrijdag tot 12u.) via 051 23 58 00. 
Mijn ACV – je online dossier
Wil je je vraag online stellen? Ben je op zoek naar informatie over sociale wetgeving, over je rechten en plichten als werknemer, over initiatieven van het ACV? Of wil je je eigen werkloosheids- of vakantiedossier raadplegen of wil je overschakelen op online stempelen?
Met je e-ID en een kaartlezer kan je op Mijn ACV je dossiers opvolgen en je betalingen raadplegen. Je kan ook online de voordelen van je lidmaatschap bekijken, berekeningsmodules raadplegen, informatie opzoeken… of je gegevens consulteren en aanpassen via ‘Mijn ACV.
ACV-brievenbussen
Het ACV beschikt ook over een netwerk aan brievenbussen waar je je documenten voor ons in kwijt kan (b.v. weerverlet, syndicale premies, bestaanszekerheid…). Wil je enkel je stempelkaart inleveren of documenten bezorgen? Doe dat dan via een ACV-brievenbus in je buurt. Veilig, snel en kosteloos! Je vindt een overzicht van onze brievenbussen in jouw regio op onze website.