• pensioengeknoei-carrousel-720x220
 • De afspraken rond tijdskrediet in een notendop

  Lees meer
  ACV Nieuwe brochure tijdskrediet 720 2017
 • Goede pensioenen zijn een politieke keuze!

  Goede pensioenen zijn een politieke keuze caroussel
 • Jouw website!

  www.acv-militanten.be is the place to be voor onze 80.000 vakbondsafgevaardigden.

  Lees meer
  Militant ACV
 • ACV-Vakantie-Caroussel-720-220-NL-hr
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Het nieuws uit West-Vlaanderen Regionieuws

Alles bekijken
E5 Mode tekent voor schone kleren
Het West-Vlaams bedrijf ECG, vooral bekend van kledingketen E5 Mode, treedt toe tot de Fair Wear Foundation (FWF). De ACV-delegatie in het bedrijf zette dit punt al van 2005 op de agenda en is blij met de ondertekening.
Lees meer
Vooral rechtsprocedures tegen kleinere ondernemingen
Een groot voordeel voor wie – op het moment van het te betwisten feit – zes maanden onafgebroken ACV-lid is, is de gratis juridische bijstand in de arbeidsrechtbank. Je hoopt natuurlijk altijd dat je die niet nodig zal hebben, maar als je toch in die situatie verzeild geraakt, kan je rekenen op de steun van ACV-experts.
Lees meer
Alles bekijken

Wij helpen je graag!


Snelste manier om geholpen te worden of de juiste dienst/persoon te pakken te krijgen: 

051/23 58 00 

Bereikbaar elke werkdag: 8.30u. - 17u. (op vrijdag tot 12u.)
 
OPGELET: 
 • Openingsuren juli en augustusIn juli en augustus geldt in de ACV-dienstencentra een vakantieregeling met afwijkende openingsuren (meer info). Op 11 juli en 15 augustus zijn alle ACV-diensten gesloten.
 • ACV-dienstencentrum Gistel - Sinds 28 juni vind je het ACV-dienstencentrum Gistel in de Stationsstraat 74. Op 26 juni was het kantoor in de Kerkstraat voor de laatste keer open.
 • ACV-zitdag BlankenbergeWegens verbouwingen vindt de ACV-zitdag Blankenberge tijdelijk in de Karel Deswertlaan 55 plaats. Er blijft tijdens de verbouwingen een ACV-brievenbus aan de Weststraat 88. 

Nieuws en opinie ACV laat van zich horen

Meer nieuws
2018-07-09 ACV waarschuwt voor toenemende aanvallen op stakingsrecht
JUL 9

ACV waarschuwt voor toenemende aanvallen op stakingsrecht

Het ACV analyseerde het  vonnis van de rechtbank van eerste aanleg van Antwerpen in een zaak tegen een afgevaardigde en een leidinggevende van het ABVV. Het ACV hoopt dat dit vonnis in hoger beroep zal worden hervormd. De rechtspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens geeft duidelijk voorrang aan het recht op vrije meningsuiting, ook wanneer die wordt uitgeoefend op de openbare weg.   
180626 Verhoging bijdragen
Op 1 juli verhogen een aantal ACV-bijdragen. Dankzij die aanpassing kunnen we verder investeren in onze dienstverlening. Denk maar aan een digitaal loket op onze website, dienstverlening op afspraak, individuele loopbaanbegeleiding, enz.
Lees meer
180619 Vakantie miniatuur
De zomer staat voor de deur, dus is het tijd voor vakantie! Ontdek alle info in ons vakantieboekje, download onze vakantieaffiche en materiaal voor sociale media.
Lees meer
Meer nieuws