• De afspraken rond tijdskrediet in een notendop

  Lees meer
  ACV Nieuwe brochure tijdskrediet 720 2017
 • Gebruik de berekeningstool

  Lees meer
  ACV-tool: bereken wat het regeringsbeleid je jaarlijks kost
 • Jouw website!

  www.acv-militanten.be is the place to be voor onze 80.000 vakbondsafgevaardigden.

  Lees meer
  Militant ACV
 • Goede pensioenen zijn een politieke keuze!

  Goede pensioenen zijn een politieke keuze caroussel
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Vraag het aan ACV:

Het nieuws uit West-Vlaanderen Regionieuws

Alles bekijken
Werken in de Westhoek kampt onterecht met een negatief imago. Met steun van LEADER gingen ACV en UNIZO samen op zoek naar de troeven die de Westhoek op dat vlak heeft, maar ook naar de knelpunten, om die te kunnen wegwerken en zo van Westhoek-KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen) echte streekambassadeurs te maken.
Lees meer
Bouwvakker laat je stiel niet bederven, stop de fraude op de werven!
Op maandag 29 januari voerde een vijftigtal militanten van ACVBIE (Bouw, Industrie en Energie) West-Vlaanderen actie om het blijvend probleem van sociale dumping in de bouwsector aan te kaarten. Hiermee wou men een duidelijk signaal geven aan de politieke beleidsvoerders en andere opdrachtgevers in de provincie. 
Lees meer
Telkens volle zaal voor boeiende lezingen
9 oplossingen voor de toekomst van onze sociale zekerheid - Het ACV richt negen lezingen in, waarbij politici, academici en vertegenwoordigers van het middenveld hun visie op de toekomst van de sociale zekerheid geven. Na vijf lezingen valt al wat te vertellen, inclusief wat syndicale bedenkingen. 
Lees meer
Loopbaanbegeleiding werkt
Inge volgde onlangs loopbaanbegeleiding samen met Vokans en deelt graag haar verhaal getuigenis: “mijn loopbaan verliep tot nu toe met ups en helaas ook met downs. Door omstandigheden maakte ik mijn studies niet af. Na een halve opleiding tot vertaler/tolk, volgde ik dan maar een opleiding bij de VDAB tot polyvalent bediende. Nog voor het einde van de opleiding kon ik aan de slag als administratief medewerker. Jammer genoeg belandde ik na een faillietverklaring van het bedrijf in vervangcontracten totdat ik werkloos werd. Daarna kon ik aan de slag bij Colruyt.”
Lees meer
Alles bekijken

Wij helpen je graag!


Snelste manier om geholpen te worden of de juiste dienst/persoon te pakken te krijgen: 

051/23 58 00 

Bereikbaar elke werkdag: 8.30u - 17u (op vrijdag tot 12u)
 
OPGELET: 
 • Op dinsdagen 27 februari, 6, 13, 20 (vaste maandelijks sluitingsdag) en 27 maart is het ACV-dienstencentrum Roeselare uitzonderlijk gesloten.
 • Op 21 maart verhuist het ACV-dienstencentrum Diksmuide naar de Kasteelstraat 4a. Vanaf 22 maart kan je op de nieuwe locatie terecht. 20 maart is de laatste openingsdag van het oude dienstencentrum in Koning Albertstraat.
 • Wegens verbouwingen vindt de ACV-zitdag in Blankenberge tijdelijk in de Karel Deswertlaan 55 plaats. Er blijft tijdens de verbouwingen een ACV-brievenbus aan de Weststraat 88.

Nieuws en opinie ACV laat van zich horen

Meer nieuws
171215 Actieplan voor werkbaar werk miniatuur
Een werkbaarheidsscan en de oprichting van een werkbaarheidsfonds moeten leiden tot meer werkbaar werk voor Vlaamse werknemers. Het zijn enkele voorstellen van de Vlaamse sociale partners na de tegenvallende resultaten van de werkbaarheidsmonitor 2016.
Lees meer
171130 Manifestatie stop het pensioengeknoei 19 december
Op 19 december organiseren de vakbonden een nationale betoging tegen het pensioengeknoei van de huidige regering. Stap mee op en laat van je horen op 19 december.
Lees meer
Syndicale premie 104 euro miniatuur
Als uitzendkracht heb je er alle belang bij om je aan te sluiten bij een vakbond. Dankzij de syndicale premie van 104 euro krijg je als lid een groot deel van je jaarlijkse bijdrage terug. Vergeet ook je eindejaarspremie niet!
Lees meer
Meer nieuws